Bartender Drinkar Fest Hemmafest Träning

Passa på att leka bartender hemma!

Vi har alla varit med om att komma hem till någon som tror att de är riktiga proffs bland cocktails och drinkar, men som inte kan det alls. Man tilldelas en rom och cola med en bit lime och lite is och sedan tittar de på en och förväntar sig ett ”ÅÅÅÅHHHH”. Ja, herregud! Eller de som känner att de verkligen går loss genom att köra loss på ett gäng trista gamla cocktails som ingen tycker är kul att dricka längre där det är mer än en spritsort i. Visst har ni varit med om det någon gång? Det är lite jobbigt, faktiskt då de blir ledsna över att man ber om en öl eller ett glas vin istället, men det brukar vara den säkra vägen att gå hos dessa personer!

Däremot finns det himla mycket kul att göra om man verkligen går in för det, för visst kan man lära sig att mixa loss bland drinkar och cocktails om man bara ger sig den på det! Passa på att göra det ett gäng när ni har ganska bra med pengar på kontot, för det kostar att köpa på sig ett grundlager av sprit, likörer och sådana saker.

bartender

Kom ihåg att hålla dig i form också!

Kosttillskott

Ibland så är det så att vi glömmer bort att ta hand om våra kroppar på ett bra sätt när vi festar mycket, för festande kräver också att man ger kroppen lite mer än bara vanlig liten lätt hälsosamhet. Man får ta sig samman och både träna och äta bra så att man liksom väger upp det dåliga som kroppen får när man har en riktig festkväll. Det är även bra att varva träningen med kosttillskott för att maximera tiden när man inte festar.

Är man en riktig festprisse med fullspäckat schema kan det såklart vara svårt att hinna gå till gymmet, fotbollsträningen, simhallen och så vidare. Men ett tips från oss är att köpa ett träningsband. Det är kanske det smidigaste och mest effektiva träningsredskapet att ha i hemmet. Vi kan specifikt rekommendera ett Casall träningsband som vi själva har använt. Du fäster det lätt i en dörr, fönster eller liknande. En annan fördel är att man lätt kan ta med sitt band när man åker iväg. Perfekt på långresan när du bor på hotell hela tiden!

Som sagt glöm inte av att ta hand om kroppen mina vänner!

puss och kram!