Allmänt Fest Träning

Att hitta en bra balans mellan fest, träning och hälsosam mat!

Vissa saker låter svårare än vad de är och att hitta en bra balans här i livet när det kommer till fest och hälsa är en av de sakerna. Ibland kan man känna att det kommer att krävas en månads träning efter ett par hårda kvällar under exempelvis en semesterresa, men det är såklart bara så man känner! Kroppen vissnar liksom inte ihop bara för att man tar vara lite på livet och festar lite mer än vanligt då och då, utan det ska vi väl unna oss?

Det är just det här med att hitta balansen som många tycker är svårt, för ofta blir det som så att man antingen vippar över på kanten med ett väldigt hälsosamt liv, eller som vippar det åt andra hållet där det blir nästan bara fest. Många är dock väldigt bra på att hitta ett läge mittemellan dessa två och det är nog också de som mår allra bäst!

Att toka till det lite ibland

Många av oss tycker att det absolut bästa är att sitta och prata med ett glas vin, eller att gå ut, eller så är det hemmafester som gäller. Om det är hemmafester som gäller så är det också så att det är populärt att göra det lite extra kul med lekar och annat tokigt, så gillar du det så finns det mycket att ta av bland spel och annat.

Ofta är det så att man har åtminstone en i gänget som är lite mer leksugen än andra och det är ofta den personen som också har många bra idéer när det kommer till vad man kan hitta på. Är det så att du inte alls gillar lekar och tokigheter, men på något sätt lyckats hamna i ett gäng som gillar det så är det ju alltid en möjlighet att sätta sig lite bredvid och titta på medan de andra roar sig, för även det är ju att vara en del av leken, så att säga!